Футболист на „Славия“ плакал след мача с „Левски“

Футболист на „Славия“ плакал след мача с „Левски“
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Един от нашите играчи плака в съблекалнята, че „Левски“ няма да е шампион и той няма да остане в „Славия“. Не е юноша на „Левски“, юноша на Павликени е“, каза президентът на „Славия“ Венцеслав Стефанов, явно визирайки Димо Атанасов, предаде БГНЕС.

„Нашите отношения с Кирил Домусчиев не са розови от повече от година. От мача в Каварна до сега. Ако обаче ни бяха предложили пари, щяхме да ги вземем. Няма нужда обаче да ни дават пари, за да скочим на „Левски“. Ако един футболист не иска да скочи на „Левски“ и ЦСКА, то моето мнение е, че той става само за да чисти тоалетните", сподели още Стефанов.

„Имаше заплахи към Георги Петков, към мене имаше, към Вуцов също. Както и да е, това го отдавам на липсата на първите 7 години, но аз това не го отдавам нито на Батков, нито на някой от ръководителите на „Левски“. Обвинявам такива момчета с много слаба памет като Мариян Христов, който крещеше всякакви заплахи. Той яде бел хляб от „Славия“, вземахме го дърводелеца, прескачаше трамвайните линии тука на „Овча купел“. Кано, лека му пръст, го държа година и половина, въпреки че публиката му викаше да го маха. Да, стана човек, да е жив и здрав, но не се прави така. Гошо Петков си имаше право да отговори на обидите към него от страна на Батков, че е бил продажник и тотаджия. Петков също ние сме го направили човек“, каза още босът на „белите“.

„Не съм доволен от представянето ни през този сезон, слагам оценка 3 на отбора“, обобщи накрая Стефанов.

#"Левски" #"Славия" #Венцеслав Стефанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници