Иво Тонев вече не е директор в „Левски“

Иво Тонев вече не е директор в „Левски“
Иво Тонев вече не е директор в „Левски“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Досегашният изпълнителен директор в „Левски“ Иво Тонев разкри пред Gong, че постът, който заемаше, ще бъде закрит. Самият Тонев е предложил такъв ход на президента Тодор Батков. Тонев ще остане в УС на клуба до завършването на Сектор А на „Георги Аспарухов“.

„Имахме два разговора с Тодор Батков, изяснихме всичко. Предложих му постът изпълнителен директор да бъде закрит, ще остана председател на Управителния съвет, за да завърша ремонта на Сектор А. Отсрочката не е свързана с мен“, добави още Тонев.

В „Левски“ не спират да работят въпреки тежката загуба на титлата в последния кръг от А група.

„Кирил Вангелов и Николай Митов се прибраха вчера от чужбина, където гледаха футболисти, които искаме да привлечем. Подготовката е уточнена, лагерите са подготвени, това е „Левски“. Много преди мен и много след мен „Левски“ ще го има“, каза още Иво Тонев. „Това е за жалост на много хора. Малките хора ще си останат малки завинаги.“

Финансовият директор на „Левски“ Константин Баждеков, който напусна мача със „Славия“ в линейка, вече е в стабилно състояние:„Обади ми се преди около половин час, че е вкъщи, по-добре е, няма страшни неща. Това е единствената хубава новина, която мога да ви кажа в момента“.

#Левски #Иво Тонев #Тодор Батков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници