Сидеров: Ако има спогаждане, то е между хора на ГЕРБ и кабинета „Орешарски”

Сидеров: Ако има спогаждане, то е между хора на ГЕРБ и кабинета „Орешарски”
„При поименното проверяване имаше 144 души кворум. ГЕРБ да говорят за спогаждане и тройни коалиции е жалко поведение на хора, които в злобата си, че са загубили властта, се занимават с „Атака”, посочи Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Един човек от ГЕРБ гласува „за“ кабинета, после го уплашиха. Така че, ако има някакво спогаждане, то е между хора на ГЕРБ и кабинета „Орешарски“. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на партия „Атака“ Волен Сидеров, цитиран от агенция „Фокус“.

„Не приемам състава и структурата на този кабинет. Имам критични бележки. Ще продължа да оценявам само действия“, добави Сидеров. „При Орешарски не гласувах. Това беше нашето ясно намерение. Казахме, че няма да вземаме отношение нито към едно, нито към друго правителство. Специално г-н Орешарски има нужда от доказване. Той трябва да докаже, че иска да свърши полезни неща за България. Искат се бързи действия, а не да се играят игри с влизане и излизане, проваляне на парламента.

Понеже им измъкнах аз лично килимчето на властта изпод краката, сега си го изкарват чрез евтини игри и процедурни хватки“, каза още той.

„При поименното проверяване имаше 144 души кворум. ГЕРБ да говорят за спогаждане и тройни коалиции е жалко поведение на хора, които в злобата си, че са загубили властта, се занимават с „Атака”, посочи Волен Сидеров.

#Орешарски #правителство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници