Сидеров: Ако ГЕРБ саботират заседанията, аз ще давам гласа си, за да има заседание

Сидеров: Ако ГЕРБ саботират заседанията, аз ще давам гласа си, за да има заседание
„Ще следим всеки ход на това правителство. Правителството може да се избере, може и да не се избере. Ще видите гласуването в зала”, добави той. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ако ГЕРБ продължат да саботират заседанията, аз пак ще давам гласа си, за да има заседание, за да се приемат важните точки“, заяви председателят на „Атака“ Волен Сидеров, предава „Фокус“.

Сидеров добави, че гласуването му е било „знаково, за да покажа, че трябва да има заседание“.

Поведението на ГЕРБ показа безотговорност, антидържавно мислене, евтини игри. Искат да направят такъв саботаж, че да не мине нищо от нещата, които предлагаме“, каза лидерът на „Атака“.

Никой нищо не ме е призовавал. Трябва да работи парламентът, за да се приеме нашата поправка в Наказателния кодекс. Имаме предложение да бъдат защитени лекарите и учителите от нападения“, обясни Сидеров.

„Винаги сме осигурявали да има заседания, защото трябва да има. Какво целят с тези игри, като провалят едно заседание на парламента? След 15 минути ще има второ. Ще си играем на влизане и излизане“, каза Волен Сидеров.

Ще следим всеки ход на това правителство. Правителството може да се избере, може и да не се избере. Ще видите гласуването в зала“, добави той.

#правителство #Орешарски #Волен Сидеров #Атака #ГЕРБ #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници