Бойко Борисов: БСП, ДПС и Слави Бинев са гласували за вдигане на зелената енергия с 30%

Бойко Борисов: БСП, ДПС и Слави Бинев са гласували за вдигане на зелената енергия с 30%
Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Понеже услужливо медийният монопол пропуска много важни детайли от гласуването в Европейския парламент – тези, които бяха за зелената енергия и говориха за вдигането на цената на тока и правиха изключителни спекулации в България, са гласували да се вдигне до 2030 г. с 30 процента зелената енергия, която е най-скъпата и вдигна цената на тока. Това са точно хората от БСП, ДПС и Слави Бинев – тези радетели за ниска цена на тока. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде агенция „Фокус“.

„Аз не съм със засилена охрана, имам един човек. Всеки бивш премиер поне 1 година, както и Станишев ходи през цялото време, и Румен Петков, и Ахмед Доган ходи с две коли на НСО и с охрана, който дори не е депутат, не е председател на партия, но понеже имало застрашеност, вече 23 години той ходи с две коли. Вие питате мен, който съм бил главен секретар, кмет, премиер, сега съм председател на първата политическа сила“, каза още Борисов. „Аз съм прочел заплахата с поръчителя и съм го казал от трибуната на парламента, посочил съм кой е“, каза още той.

„Всички се чувстват заплашени, затова и днес аз съм много тежко заплашен, много е силен противникът. Скрил съм моето семейство в Щатите от 20 години. Моята дъщеря живее в Щатите, тежко заплашена от БСП, ДПС и „Атака“. Трябва да говоря щуротии, за да отговоря на щуротии“, добави Борисов.

В коментар за заплаха към Николай Бареков той каза: „Чух, че и той се плашел от нас. Нищо общо нямам, нито ме интересува, но чувам такива неща, които са като заплахи от наша страна. Изобщо това не може да ми мине през ум, камо ли да се прави“. „Не ме интересува оценката на Чуколов, или който и да било. Българският народ гласува ГЕРБ да е първа политическа сила за втори път и след като днес сме в парламента, това е безспорен факт“, каза още той.

#Бойко Борисов #правителство #Орешарски #Народно събрание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници