Сидеров заплаши да свали правителството, ако стъпи накриво

Сидеров заплаши да свали правителството, ако стъпи накриво
A A+ A++ A

Ако от „Атака“ видим действия, които са лобистки или са в противоречие с интересите на хората, ще бъдем категорично против, ще предизвикаме протести, може да предизвикаме сваляне на правителството. Това каза лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, предаде агенция „Фокус“.

Има партийни предложения, свързани с ДПС, с БСП, в правителството. Има фигури, свързани с ГЕРБ, поне две. Всичко това ни прави много критични към този състав на правителството. Ние ще имаме контролни функции, ще бъдем наблюдател, ще бъдем много активни в предложения и вече направихме три предложения. Те са за отпадане на забраната за пушене на обществени места, инкриминиране на нападенията от лекари и учители, мораториум върху цените на тока. Това трябва много бързо да се разгледа и от всички парламентарни групи да се даде позиция, добави лидерът на „Атака“.

Ако продължавате безотговорно да бягате, да излизате от залата, да саботирате парламента, само ще докажете, че вашата отговорност е нулева, вие сте управлявали като лобистка група, и щом не сте на власт - то след нас и потоп и всичко да се слива. Нашата позиция, казах в изборната нощ и тук я повтарям: критична позиция, активност в законодателството в интерес на работата, разчитам на съмишлие от другите народни представители. Разчитам министър-председателят да се вслуша много внимателно в браншовите организации, синдикати, обществени организации; дори са готови със законодателни промени, каза още Сидеров.

#Орешарски #правителство #БСП #ДПС #ГЕРБ #правителство #Атака #Волен Сидеров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници