Бойко Борисов: За ДКЕВР и няколко закона имат всичките 97 гласа на ГЕРБ

Бойко Борисов: За ДКЕВР и няколко закона имат всичките 97 гласа на ГЕРБ
„Който поеме управлението в този момент, заслужава уважение. Аз мразя триковете, мразя безпринципните коалиции и зад гърба на народа да се правят комбинации“, заяви Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

 

Пожелавам действително успех на новите министри. Много трудно време, и те много добре знаят, че за тези 4-5 важни неща, които съм изброявал – особено за ДКЕВР и няколко закона, които трябва да бъдат променени, ще имат всичките 97 гласа на ГЕРБ“, заяви пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Бойко Борисов, предава „Фокус“.

Който поеме управлението в този момент, заслужава уважение. Аз мразя триковете, мразя безпринципните коалиции и зад гърба на народа да се правят комбинации. Сигурен съм, че ще си изберат правителство, защото, ако не са се уговорили, няма да го предлагат“, добави Борисов.

Ще гласуваме против кабинета. Не направихме никаква демонстрация, а да стане ясно. Когато се избираше председател на парламента или се търсеше кворум, председателят Миков на 30-ата секунда спираше регистрация. Сега чака близо две минути, за да може да се престраши г-н Сидеров да даде гласа си“, каза още той.

„Аз бих поздравил Цветан Василев, защото успя да направи добър проект с това правителство, а и новият проект, който готви за зимата с вашия шеф, също вече е добре предплатен и започва неговото изграждане“, каза Борисов, като се обърна към репортер на ТВ7.

#Орешарски #правителство #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници