Бойко Борисов: Между ДПС и „Атака” има много дебела връзка

Бойко Борисов: Между ДПС и „Атака” има много дебела връзка
A A+ A++ A

Винаги съм твърдял, че между ДПС и „Атака“ има много дебела връзка – те са скачени съдове. Колкото повече говорят „Атака“, толкова повече втвърдяват българските мюсюлмани, и обратно – колкото повече ДПС влиза във властта, толкова - българските националисти. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде агенция „Фокус“.

„Но с този си жест г-н Сидеров подкрепи министърката на спорта, която на 3 май поиска в раничките на българските деца да има освен буквар, и на майчин език това, което е написано. Родопите никога не са се местили, майките винаги са били в България“, заяви Борисов.

„Само народът може да иска сметка на политиците. Нито ми е работа да търся сметка на тези политически лидери, нито пък им е работа да ми дават отговор“, добави Бойко Борисов в отговор на въпрос дали ще изиска от Волен Сидеров да каже колко е струвал гласът му.

„Това, което по безспорен начин видях сутринта, като идвах на работа, е, че парламентът е ограден със заграждения. Още от първия ден това правителство и този парламент ще се пазят от хората“, каза Борисов.

#правителство #Народно събрание #Пламен Орешарски #Бойко Борисов #гласуване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници