Ангел Джамбазки: Политическият проект на Пламен Орешарски няма подкрепата на ВМРО

Ангел Джамбазки: Политическият проект на Пламен Орешарски няма подкрепата на ВМРО
Ангел Джамбазки. Снимка: ВМРО
A A+ A++ A

Политическият проект на Пламен Орешарски няма подкрепата на ВМРО, незаобиколим фактор е подкрепата на ДПС. Това каза зам.-председателят на партия ВМРО Ангел Джамбазки на среща в парламента с номинирания от Коалиция за България за премиер Пламен Орешарски, предаде агенция „Фокус“.

Джамбазки заяви, че тази среща не бива да се разглежда като консултация за състава на бъдещия кабинет. Зам.-председателят на ВМРО Искрен Веселинов заяви, че демографският проблем е базисен. Подкрепяме идеята да се индексират майчинските надбавки, посочи Веселинов.

„Когато говорим за демография, не можем да не обърнем внимание на проблема с невписване на циганските общности в обществото. В една голяма част от страната има изключително тежка битова престъпност, има геноцид над десетки възрастни хора. Трябва да се възстанови наказанието трудова повинност“, каза Ангел Джамбазки.


Според него е важно да не се допуска радикалният ислям в циганските махали. „Ако това население получи и политическо оръжие, като радикалния ислям, ще има много силна заплаха за държавността“, отбеляза Джамбазки.

#ВМРО #Пламен Орешарски #Ангел Джамбазки #Искрен Веселинов #ДПС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници