Волен Сидеров: Получихме информация, че има смъртен случай

Волен Сидеров: Получихме информация, че има смъртен случай
Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Първичната информация, която стигна до нас, е, че има смъртен случай.", каза лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров пред журналисти след среща със служебния министър на вътрешните работи Петя Първанова, предаде Агенция "Фокус".

"Срещнах се с министърката. Тя заяви, че ще направи проверка, но засега не можа да ми каже никакви подробности по случая. Сега очаквам, след като тя получи някаква информация, да ми съобщи. До момента тя нямаше информация. Надявам се тя да провери за това какво точно се е случило. Това, което знам със сигурност, е, че е подадена жалба и че има някакъв контакт с полицията. Опасявам се да не го прикрият това нещо, защото съм се сблъсквал с това." каза Сидеров.

"Първичната информация, която стигна до нас, е, че има смъртен случай. Колегите, които в момента са в парламента, могат да кажат как се държат ГЕРБ; те са през една пътека до нас. Какво озлобление и каква агресия има в тях. Представям си на ниво - в малко селище в страната какво става. Потвърдиха ми колегите от Бургас, че е имало сблъсък между представители на ГЕРБ и въпросната наша симпатизантка. Тя им е пуснала моето изказване от телефона си, след което е получила закани и днес тези закани са се реализирали. Т.е. - е била пребита, и наистина е била бита. Доколкото знам, тя се казва Стойка", каза още Сидеров.

#Волен Сидеров #"Атака" #ГЕРБ #Петя Първанова #МВР #Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници