От "Атака" твърдят, че е убита тяхна активистка

От "Атака" твърдят, че е убита тяхна активистка
A A+ A++ A

От партия "Атака" твърдят, че в бургаското село Камено днес е нападната и бита тяхна активистка, в следствие на побоя жената е починала, предаде БГНЕС.

В съобщение на партията се казва:

"Днес преди обед активисти на ГЕРБ от Камено, Бургаско са нападнали на пазара "Краснодар" 31-годишната Стойка Петрова, активист на партия "Атака" и нейната приятелка Яница. Двете са бити от активистите на ГЕРБ и преди броени минути от Спешното отделение в Бургас ни съобщиха, че 31-годишната Стойка Петрова е починала в следствие на побоя, приятелката й Яница е ранена.

МВР – Бургас до момента не е предприело абсолютно никакви мерки за задържане на извършителите, дори е отказало да приеме жалбата по случая, внесена от Яница. Бездействието на МВР до момента е престъпно безотговорно, още повече, че Яница ясно е казала, че познава нападателите и може да ги посочи.

Партия "Атака" категорично настоява пред служебния министър на вътрешните работи за незабавни действия за задържане на убийците на 31-годишната Стойка Петрова. Имаме основание да смятаме, че престъпното основание на действие на МВР е умишлено и цели замитане на следите", се казва в съобщение.

#"Атака" #Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници