Валери Симеонов: Ще сезирам прокуратурата за нападението на Волен Сидеров над репортер на „СКАТ”

Валери Симеонов: Ще сезирам прокуратурата за нападението на Волен Сидеров над репортер на „СКАТ”
Симеонов определи отправените обвинения от Волен Сидеров като определяния на психически неуравновесен човек. Снимка: НФСБ
A A+ A++ A

„Ще сезирам прокуратурата за днешното нападение на Волен Сидеров и други народни представителите от „Атака“ над репортера на телевизия „СКАТ“. Не мога да оставя нещата така и ще настоявам за присъда за хулиганско поведение“, заяви съпредседателят на ПП Национален фронт за спасение на България и собственик на телевизия „СКАТ“ Валери Симеонов, съобщава „Фокус“.

Според него репортерът е бил удрян и ритан в корема.

„Случката е доказателство за пълната девалвация на държавност и за импотентността на институциите, в този случай на Министерство на вътрешните работи. Въпросният полицай само се е опитал да направи забележка, Волен му се е развикал и той се е препарирал“, обясни лидерът на НФСБ.

„Не знам как може полицията да не вземе мерки, този полицай трябва да бъде незабавно уволнен. Защо не е предприел мерки?! Защото срещу него има народни представители. А ако тези народни представители утре убият човек, той ще стои и ще гледа ли?“, попита Симеонов.

„Парламентът не може да бъде място за психически неуравновесени хора“, каза Симеонов.

„За пореден път очевидно някакъв неуравновесен човек нанася побой, закрилян от групата си, тъй като сам никога няма да посегне, защото е страхливец“, подчерта още той.

Симеонов определи отправените обвинения от Волен Сидеров като определяния на психически неуравновесен човек.

„Досега твърдеше, че аз имам нещо общо с Алексей Петров и правим партия, после съм правил партия с Митьо Очите, сега с Касим Дал. Остана да каже, че ще правя партия с Ахмед Доган“, коментира лидерът на НФСБ.

Според Валери Симеонов реакцията „Атака“ говори за пълна безотговорност, след като партията реши да не участва в днешното първо заседание на 42-рото Народно събрание.

„Не може да искаш да бъдеш народен представител и като те изберат, да се откажеш“, заяви Симеонов.

#Валери Симеонов #НФСБ #Волен Сидеров #Атака #Народно събрание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници