ВМРО: Очертава се парламент на лицемерието

ВМРО: Очертава се парламент на лицемерието
A A+ A++ A

Започващото Народно събрание още днес вече може да се нарече събрание на пропагандата. Всички партии в него на практика разчитат най-вече на рекламен ефект от приказките си, които да прикрият реалните им действия. Това е позицията на ВМРО след първото заседание на 42-рото Народно събрание, разпратена до медиите.

Борисов твърди, че иска нови избори, а всичко, което иска реално, е прокуратурата да го пощади. БСП и ДПС твърдят, че правителството ще е програмно, а то се очертава чисто партийно. „Атака“ твърди, че няма да подкрепя никого, но дори и с отсъствие от залата „Атака“ на практика проправя пътя на БСП и ДПС да съставят правителство.

Очертава се парламент на лицемерието, в който добре познати лица ще се опитват да изиграят сцена на „национално спасение“, а други добре познати лица ще се представят за „конструктивна опозиция“. ВМРО следи с нарастваща тревога политическите игри и призовава за бързо сваляне на напрежението. Българското национално движение ще подкрепи всяка ползотворна политика за страната, но не може да гласува цялостно доверие нито на управление на ГЕРБ, нито на управление на БСП/ДПС.

ВМРО призовава парламентарно представените партии да намерят бързо формула за прилагане на спешни мерки за съживяване на страната и е готова да предостави своите идеи на всички, които имат реални намерения за работа в името на интересите на българите.

#ВМРО #Народно събрание #БСП #ДПС #ГЕРБ #Атака

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници