Красимир Велчев: Всичко е нагласено

Красимир Велчев: Всичко е нагласено
Красимир Велчев Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бойко Борисов ще води парламентарната група на ГЕРБ. Това каза пред журналисти в парламента Красимир Велчев. По повод това, че групата на „Атака” не гласува за избор на председател на Народното събрание, Велчев коментира:

„Вие виждате, че това са уж адски големи врагове, а в същото време ги подкрепяш. Излизайки от залата, ти им казваш – добре, вие си гласувайте с вашите гласове, ние няма да ви пречим. Това е цирк, толкова зле режисиран, че е обидно да стоиш. Ако съм избирател на „Атака”, ще се чувствам излъган и обиден, защото със самото започване „Атака” не се регистрираха и по този начин изкуствено се свали кворума на 109, а не на 120. Целта беше да може БСП и ДПС да си гласуват всичко с мнозинство. Затова ние напуснахме, защото е безсмислено да участваме в един такъв театър”.

Вие видяхте как от трибуната двама лидери на партии как се караха, едва ли не ще се избият. В същото време се получава една тайна подкрепа, каза той и обясни, че още вчера на предварителните разговори всичко е било решено.

„Беше ни казано – каквото и да решите вие, то няма значение, защото ние вече сме го решили. От едната страна на масата седяхме аз и госпожа Фидосова, а от другата страна на масата седяха другите три партии. Това говори достатъчно, че всичко е нагласено”, заяви Красимир Велчев.

#Красимир Велчев #Народно събрание #Атака #ГЕРБ #кворум

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници