Цветанов повтори: Вярвам на Цацаров

Цветанов повтори: Вярвам на Цацаров
Според Цветанов при разследването на бюлетините от Костинброд е имало спекулации. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Вярвам на Сотир Цацаров", повтори неколкократно в ефира на БНТ Цветан Цветанов в понеделник. Припомняме, че главният прокурор вече заяви, че ще му поиска имунитета.

Относно бюлетините от Костинброд, Цветанов категорично бил заявил пред лидера на ГЕРБ Борисов, че имало допълнителни спекулации с печатницата, за това, че "собственикът бил мой близък. Не на всяка цена трябва да бъдеш във властта или на пост. Докато моето име не бъде изчистено, аз съм пожелал лично от лидера да не бъда включван към никакъв проект за кабинет към настоящия момент".

Цветанов е убеден, че при разследването на бюлетините в Костинброд е имало спекулации.

"Убеден съм, че разследването ще започне, защото щом има такива бюлетини и до външно министерство и евентуално се говори за двойни дъна за транспортиране, съм убеден, че ще започнат и проверки на самолетите за двойни дъна. Не може да излизаш и да твърдиш, че това са 350 000 бюлетини, при положение, че никой не ги е броил. Говори се за иззети количества, но никой не е и доказал, че те са годни за експедиция до избирателните секции. Някъде да бяха установени тези двойни дъна, запита Цветанов. Ако някой казва, че тук няма замисъл, това е много погрешно", убеден е Цветанов.

"Денят на размисъл беше тотално потъпкан. Една медия беше подпомагана от определени фактори и се стигна до това, че гражданите не можаха да употребят правото си на глас", каза пред БНТ още Цветан Цветанов.

#Цветан Цветанов #Костинброд #ГЕРБ #Сотир Цацаров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници