Бекъм: Трудно е да тичаш, камо ли да риташ топката, като знаеш, че това е краят

Бекъм: Трудно е да тичаш, камо ли да риташ топката, като знаеш, че това е краят
Дейвид Бекъм. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Халфът на Пари Сен Жермен Дейвид Бекъм заяви, че емоциите в снощния мач срещу Брест са били твърде силни и дори са му попречили да играе. Двубоят на „Парк де Пренс" бе последен в знаменитата кариера на 38-годишният футболист, макар и той да намекна, че има шанс да играе при гостуването на Лориен в последния кръг, пише Gong.

„Емоциите за мен започнаха около 20 минути преди смяната", обясни Бекс.

„Чувствата започнаха да напират. Трудно е дори да тичаш, какво остава да риташ топката. Това бе емоционална вечер. Да видя реакцията на феновете, на играчите, когато излизах, бе наистина специално."

„Във физическо отношение се чувствам страхотно, но аз направих своето решение, като знаех, че искам да се чувствам добре в края на своята кариера. Сега е точният момент да се оттегля."

„Да сложа точка тук е нещо невероятно. Париж е най-красивият град в света и съм малко тъжен, че си тръгвам. Усещам обаче и голямо удовлетворение. Със сигурност тази вечер е краят на кариерата ми. Свърших каквото трябваше във всичките си отбори."

„Сега ще видя какво ще се случи. След 22 години футбол ще си почина няколко месеца и ще бъда до семейството си. И преди съм го казвал, но пак ще повторя – бих останал в Париж. Градът е специален за мен и искам да продължа да бъда част от ПСЖ, по един или друг начин."

„Дали ще играя срещу Лориен? Ще видим. Там теренът е изкуствен. Преди години скъсах ахилесовото си сухожилие, така че преживяването няма да е върховно. Все пак ще бъда част от отбора и през следващата седмица. Кой би могъл да каже дали ще играя?", завърши Бекъм.

#Пари Сен Жермен #Дейвид Бекъм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници