ЦСКА победи Берое с 1:0

ЦСКА победи Берое с 1:0
ЦСКА победи Берое с 1:0. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

ЦСКА победи Берое с 1:0 в 28-ия кръг на А група.

„Червените" взеха трите точки с гол на защитника Пламен Крачунов в продължението на срещата, която се игра в Стара Загора. Така столичани се доближиха максимално до заветното трето място в крайното класиране, което ще им позволи участие в европейските клубни турнири през новия сезон.

През първото полувреме двата тима предложиха доста скучна игра, като интересните положения пред двете врати почти липсваха. В играта на Берое се усещаше умората от финала за Купата на България срещу Левски, в който старозагорци играха цели 120 минути. От своя страна футболистите на Милен Радуканов владееха повече топката, но не намираха верния път към вратата на Иван Караджов.

ЦСКА се добра до трите точки в продължението на срещата с гол на централния си бранител Пламен Крачунов. Защитникът се измъкна отлично от отбраната на беройци след центриране от фаул на Сержиньо и с глава не остави шансове на Караджов.

Така „червените" направиха сериозна крачка към Лига Европа. ЦСКА има преднина от три точки пред Ботев за третото място, като столичани имат нужда от нови три в оставащите два мача до края, за да гарантират мястото си в Европа.

#ЦСКА #Берое #Стара Загора

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници