Каракачанов: Искаме нови избори

Каракачанов: Искаме нови избори
Привърженици на ВМРО подновиха неделните си протести и се събраха с обърнати знамена пред Съдебната палата в София. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Ние също искаме нови избори. Смятаме, че тези избори не бяха честни", обяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, цитиран от БНР.

"Управляващата партия ГЕРБ за четири години е получила 88 милиона лева държавна субсидия, БСП са получили около 60 милиона държавна субсидия, „Атака" - 12 милиона лева държавна субсидия. Всички тези партии, които бяха изгонени от парламента от хората, на практика контролираха изборния процес. ЦИК, РИК-и, СИК-и бяха съставени от онези партии, така наречените „парламентарни партии", които хората изгониха. Така че няма как изборите да бъдат честни", посочи Каракачанов.

Привърженици на ВМРО подновиха неделните си протести и се събраха с обърнати знамена пред Съдебната палата в София.

Каракачанов обясни, че протестите продължават, защото служебното правителство не е направило нищо за разваляне на договорите с електроразпределителните дружества.

"Днес символично обаче ние оказваме подкрепа и на главния прокурор, защото той се оказа единственият мъж в държавата. За разлика от парламентарно представени партии и от министри, и от хората с власт, с пари, с имунитет, които четири години мълчаха и не смееха да кажат какво се случва в България. Този човек само за два месеца им разказа играта", коментира Каракачанов.

"Нашите протести ще продължат докато някое от българските правителства не намери кураж и най-вече достойнство да развали договорите с онези монополи, които бъркат в скъсания джоб на българския гражданин", обеща лидерът на ВМРО.

#Красимир Каракачанов #Сотир Цацаров #София #Съдебна палата #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници