Кънчо Стойчев: Цветанов ще бъде арестуван

Кънчо Стойчев: Цветанов ще бъде арестуван
Страната няма да напредне и с милиметър, нито доходите ще нараснат, преди да се създадат гаранции за ненамеса на мафията в политиката, смята Кънчо Стойчев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Готов ли е или не е готов Цветанов никой не го интересува, той ще бъде арестуван. Какво изразява готовност, това не зависи от него", така социологът Кънчо Стойчев коментира пред БНР думите на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, че във вторник ще поиска имунитетът ми да бъде свален и е готов да бъде арестуван.

Или този човек няма мозък и не може да разбере какво става, или става дума за арогантност извън въображението", коментира Стойчев, цитиран от БГНЕС.

Подслушването е отнемане на нашата свобода, на нашата власт. Посегателството върху свободата на всеки един от нас е посегателство върху свободата на страната", коментира още Стойчев и допълни: „За четири години един човек, със своето планетарно "Аз", успя да унищожи всичко що е държавност и всичко що е институция".

„Такова безобразие Европа не помни и образа ни в света аз не знам как ще го оправим", смята социологът. Той изрази надежда в лицето на главния прокурор Сотир Цацаров.

„Страстите ще отшумят, но бавно и трудно ще преминем на режим възстановяване. Колкото по-бързо се отърсим от предизборните страсти толкова по-добре", подчерта Кънчо Стойчев.

Той е на мнение, че страната няма да напредне и с милиметър, нито доходите ще нараснат, преди да се създадат гаранции за ненамеса на мафията в политиката.

„Идеално Народно събрание не съществува дори да направим пет пъти избори, имаме това Народно събрание и с него трябва да си решим проблемите", категоричен е социологът.

#Кънчо Стойчев #Цветан Цветанов #Сотир Цацаров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници