Сидеров: Предложихме реципрочни действия срещу Турция за превозвачите

Сидеров: Предложихме реципрочни действия срещу Турция за превозвачите
От поведението на предлагания от БСП за премиер Пламен Орешарски ще зависи дали „Атака“ ще го подкрепи, или ще го бламира, обяви Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Поставихме пред президента Росен Плевнелиев въпроса за погазването на международните спогодби от страна на Турция с блокирането на границата от страна на турските превозвачи, обяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров след консултациите с държавния глава на „Дондуков“ 2.

Предложихме на президента да има реципрочни действия – блокиране от страна на българските превозвачи, посочи Сидеров

„Никой не е говорил досега, нито за Явор Нотев, нито за някой друг, да става председател на Народното събрание. Явор Нотев безспорно има по-добри качества от Цецка Цачева за председател на парламента“, каза още лидерът на „Атака“.

Според него незабавно трябва да се преразгледат енергийните договори, нормативната база за ДКЕВР, да се състави истински регулатор, концесионните договори за златодобива, най-ниските пенсии да се повишат, да се подобри социалната грижа за хората в неравностойно положение и да се изплатят задълженията към българските предприемачи.

Мандатът за сформиране на правителство ще бъде връчен вероятно до дни, тъй като президентът обеща, че няма да се бави, каза още Сидеров.

По думите му от поведението на предлагания от БСП за премиер Пламен Орешарски ще зависи дали „Атака“ ще го подкрепи, или ще го бламира.

#Волен Сидеров #Пламен Орешарски #Росен Плевнелиев #избори #консултации #Явор Нотев #Цецка Цачева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници