Сидеров: Фидосова опитва да омайва депутати от „Атака“

Сидеров: Фидосова опитва да омайва депутати от „Атака“
Лидерът на „Атака“ изрази мнение, че трябва поправка в Изборния кодекс, с която бюлетините занапред да се печатат в БНБ. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Борисов поздрави човек, който нарича българите лумпени!“ Това каза лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в изявление за Би Ти Ви. Той визираше Валери Симеонов, който е председател на националистическата партия НФСБ.

„Ще сезираме съответните институции за расова дискриминация. Борисов раздели избирателите на религиозна, възрастова група. Самият Борисов нарече българите „лош материал“. Няма да подкрепим ГЕРБ“, категоричен беше Сидеров.

„В деня за размисъл всички лидери реагирахме на опита за манипулации на вота. Включително и Борисов. Ако не бяха заловени бюлетините от Костинброд, ГЕРБ щяха да си направят мнозинство и да спечелят още един мандат“, категоричен бе Сидеров. Той уточни, че „Атака“ няма да подкрепи партия, а политика.

Сидеров определи българския народ като много умен, коментирайки резултатите от вота. „Процентът ни от вота е гаранция, че ние ще реагираме на всичко. Никакво юнашко доверие. Компромиси в политиката се правят по принцип, но компромиси с националните интереси няма да правя“, обяви Сидеров.

Той очаква намерения и план график от претендентите за власт. Но не знаел дали предсрочните избори са добър вариант. Сидеров обаче каза, че това ще удължи живота на служебното правителство, което било направило доста далавери.

Лидерът на „Атака“ изрази мнение, че трябва поправка в Изборния кодекс, с която бюлетините занапред да се печатат в БНБ.

„Няма да ви кажа върху кои от моите депутати, но Фидосова се е опитала да ги омайва. Те така работят. Но няма да стане“, каза Сидеров.

„Предложенията на ГЕРБ са за постове и пари, те друго не знаят“, лаконичен беше лидерът на „Атака“.

#Волен Сидеров #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници