Мъж пие кафе с шефа на „Епъл“ – плаща 610 000 долара

Мъж пие кафе с шефа на „Епъл“ – плаща 610 000 долара
Срещата с Тим Кук, който замени Стив Джобс на директорския стол, ще се състои в седалището на компанията в Купертино, щата Калифорния. Бъбренето на по чаша кафе обаче ще продължи само между 30 минути и един час. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Ако искате да изпиете по едно кафе с изпълнителния директор на компанията „Епъл“, трябва да платите сумата от 610 000 долара. Доста скъпа среща между господин Кук и неизвестен мъж, който платил тази сума на благотворителен търг на сайта Charitybuzz.

Срещата с Тим Кук, който замени Стив Джобс на директорския стол, ще се състои в седалището на компанията в Купертино, щата Калифорния. Бъбренето на по чаша кафе обаче ще продължи само между 30 минути и един час, уточнява БГНЕС.

Пътуването и настаняването в града се поемат от победителя в аукциона, който остава анонимен. Наддаването започнало от 50 000 долара, когато цели 86 души се съгласили да платят тази сума за среща с Кук.

Повечето от тях били представители на дружества, които възнамеряват да започнат съвместна работа с „Епъл“. Получените средства от благотворителната инициатива ще бъдат преведени по сметката на Американския център за правосъдие и човешки права „Робърт Кенеди“.

 

По ИТАР-ТАСС - Вашингтон

#"Епъл"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници