Мая Манолова: Раздува се подаването на сигнала, за да се отклони вниманието от искания имунитет на Цветан Цветанов

Мая Манолова: Раздува се подаването на сигнала, за да се отклони вниманието от искания имунитет на Цветан Цветанов
Мая Манолова
A A+ A++ A

Тази сюжетна линия с подаването на сигнала нарочно се раздува точно днес от тези „достойни“ прокурори с цел отклоняване на вниманието, включително вчера, от исканото сваляне на имунитета на Цветан Цветанов. Това каза на пресконференция в централата на БСП Мая Манолова, предаде агенция „Фокус“. Според Манолова това цели и отклоняване на вниманието и от предвидените в Конституцията действия по сформиране на Народно събрание.

„Ние сме подавали много сигнали за готвени и извършвани нарушения в изборния ден“, каза Манолова и допълни, че тепърва ще се анализира колко от сигналите са се оказали верни.
Във връзка с писмото на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов според Манолова не медиите са свързали ГЕРБ с печатницата, а това, че е на общински съветник от ГЕРБ.

„Има една-единствена политическа партия, която се оправдава и се чувства засегната. За случая с тези бюлетини не съм чул друга партия да се оправдава – защо не се оправдават ДСБ, „Движение България за гражданите“, ДПС…“, каза Петър Корумбашев, който също присъства на пресконференцията.

#Мая Манолова #БСП #Костинброд #прокуратура #скандал #бюлетини #имунитет #Цветан Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници