Сидеров: Категорично, няма да правим коалиция с ГЕРБ

Сидеров: Категорично, няма да правим коалиция с ГЕРБ
Категорично казвам, че коалиция няма да правим с ГЕРБ, а що се отнася до програмен кабинет нека първо видим каква ще е неговата конфигурация, каза Сидеров. Снимка: "Атака"
A A+ A++ A

Няма смекчаване на позицията на "Атака" относно ГЕРБ, продължавам да съм на мнение, че ГЕРБ не трябва да управлява повече. С партия "Атака" никой до момента не е разговарял за съставяне на кабинет.

Това каза днес председателят на ПП Атака Волен Сидеров, предаде БГНЕС. Категорично казвам, че коалиция няма да правим с ГЕРБ, а що се отнася до програмен кабинет нека първо видим каква ще е неговата конфигурация, каза още Сидеров.

"Атака" може да подкрепя само предложения, съвпадащи с тяхната визия. По неговите думи такова поведение не може да бъде окачествено като коалиране, поясни политикът.

Сидеров обяви, че в следващото НС ще държи на ревизия на правителството на ГЕРБ и негови представители да отговарят пред Комисията по корупция. Държа да има осъдени от управлението на ГЕРБ, както и от служебното правителство, което е форма на ГЕРБ, заяви той.

Ръководството на ГЕРБ търси оправдания, за да избяга от отговорност, но няма да успее този път, едно от първите неща в парламента ще бъде свалянето на имунитета на Цветан Цветанов, добави Сидеров. Надявам се този път да бъдат осъдени не само служители на СДОТО, каза още той.

#избори #Волен Сидеров #ГЕРБ #"Атака"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници