3 хиляди маски с лика на Стенли на мача срещу „Уигън“

3 хиляди маски с лика на Стенли на мача срещу „Уигън“
Стилиян Петров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Феновете на „Астън Вила“ ще изкажат уважението си към Стилиян Петров, като носят маски с лика на капитана на тима, предаде БГНЕС.

„Има само един Стилиян Петров“, пяха запалянковците на „Вила“ на последния домакински мач срещу „Челси“.

На срещата с „Уигън“ ще има 3000 маски с лика на Стенли, като това ще е почитта на феновете към него и решението му да се откаже от футбола след борбата с тежката болест.

Маските са дело на компания, която ги е изработила и дарила безплатно на феновете. Изпълнителният директор на компанията Mask-arade Крис О'Ниън разкри: „Правим тези маски, за да подкрепим борбата с левкемията, заради известността на Стан“.

Освен това се очаква феновете да носят и фланелки на „Вила“, „Селтик“ или националния отбор на България в подкрепа на Стенли. Освен това ще има знамена и банери с надпис „Петров 19“.

Бившият капитан на българския национален отбор и „Астън Вила“ Стилиян Петров обяви официално края на своята професионална футболна кариера на 9 май. Вече повече от година Стенли се бори с левкемията и наскоро разкри, че вече най-тежката част от лечението му е преминала и сега започва своето възстановяване.

#Астън Вила #Стилиян Петров #Челси #Уигън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници