РЗС: Чакат ни трусове, размирици и нестабилност

РЗС: Чакат ни трусове, размирици и нестабилност
A A+ A++ A

Победата на четирите партии е Пирова. В рамките на една година ние очакваме размирици, трусове, фалити и политическа нестабилност, се казва в прессъобщение на РЗС до медиите.

„Тези избори бяха връх на политическия разврат за целия преход. Ценностите и идеите бяха подменени с брокерски мрежи за купуване на гласове чрез още по-нагли схеми от предишни избори“, твърдят от партията на Яне Янев.

Според тях над 50% от българските граждани са бойкотирали политическото статукво и са показали, че искат не смяна на лицата, а смяна на модела.

„Вярваме, че няма по-спасителна кауза за България от нова конституция. Затова ние ще останем верни на тази идея докрай, но ще преосмислим стратегията си за нейното постигане“, се казва в прессъобщението.

Те щели да продължат борбата с корупцията и ще останат „разобличител на всяко самозабравило се управление, което иска да ощетява българския народ заради лични облаги“.

От партията определят резултатите като поредното предизвикателство.

„РЗС е носител на идеята за рестарт на сбърканата посттоталитарна система. Затова сме длъжни да продължим битката до приемане на нова Конституция за трета българска република“, посочват още от партията..

Заседанието на управителния съвет на РЗС ще се проведе на 2 юни.

#Яне Янев #РЗС #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници