Сидеров: Не виждам начин за работещо правителство

Сидеров: Не виждам начин за работещо правителство
Волен Сидеров Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Лидерите на политическите сили, които очевидно влизат в парламента, нямат яснота за своите собствени цели от тук нататък. Това заяви на пресконференция в НДК лидерът на политическа партия „Атака” Волен Сидеров. Сидеров подчерта, че тази нощ същите лидери на политически партии са избягали от дебатите.

„Не виждам начин да се конструира работещо правителство към този момент и то правителство, което да свърши нужното за България”, заяви Сидеров. Според него - ако не се направят действия, които да изгонят чуждите монополи и да върнат производството в български ръце, гражданите отново ще излязат на протест.

„България е в колониално робство, тъй като нищо, което работи в България и произвежда пари, не е в български ръце”, уточни лидерът на „Атака”. Той благодари на гражданите, които са дали своя глас за „Атака” и отбеляза, че партията е доказала, че принципното поведение получава оценката на хората и никакви опити да бъде подменен вотът не могат да се случат.

„Всички опити да бъдем дискредитирани от 2005 година насам, няма да припомням колко пъти ни погребваха, но на тези погребални агенти искам да им кажа, че ако е останала частица достойнство могат да кажат поне „Извинете’”, коментира още Волен Сидеров.

Той се обяви за премахване на монополите, отнемане на златните концесии от чужди фирми, за незабавно спиране изтичането на капитали от страната и вдигане на заплатите и пенсиите.

Аз ще подкрепя това – „Волен Сидеров срещу колониалното робство” . Сидеров представи своя книга, в която има 16 глави, символизиращи 16-те министерства в България. Според Сидеров броят на ведомствата у нас трябва да бъде шест.

„Това е истинската програма”, заяви Сидеров. По думите му обаче – никоя друга политическа партия няма подобна програма с ясни цели. „ Управляващата партия излезе с една брошурка, която беше като туристическа брошура на курорт например на тяхната любима Турция”, отбеляза лидерът на „Атака”.

Той попита къде са победителите тази вечер. „Къде са тези победители? Защо не дойдат тук да тържествуват? Нима смятат, че има време за губене, време за политически игрички от тук нататък?! Не, няма такова време! Очаква се да бъдат отговорни държавници – първо, второ, трето ще направим”, призова Волен Сидеров.

#избори #Волен Сидеров #Атака #правителство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници