Лиляна Павлова: Благодаря на българите, които гласуваха

Лиляна Павлова: Благодаря на българите, които гласуваха
Лиляна Павлова. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Изразявам огромна благодарност към всички български избиратели, които излязоха да гласуват, защото гласуваха почти 50% от имащите право на глас.", заяви пред Радио „Фокус" Лиляна Павлова – водач на листата на ГЕРБ във Варна.

"Това за мен е изключително добър резултат, имайки предвид опитите за тотално отказване на хората да гласуват и опитите да се омаскарят всички, които са призвани в един демократичен свят да проведат честни избори", посочи Лиляна Павлова.

"Радвам се, че за първи път в 23-годишната ни демократична история имаме политическа партия, която независимо, че подаде оставка, беше подкрепена и получи най-голямо доверие от българските избиратели. Това показва, че разумът надделява и хората са повярвали, че ако ни бъде даден шанс, имаме волята да продължим напред и да довършим много от започнатите неща, а те са важни за нашата страна.", каза Лиляна Павлова.

„Оттук нататък предстои по-важното - да се стабилизира социалният мир в страната и политиците да бъдем преди всичко държавници, защото само така ще можем да направим необходимото, а то е стабилно правителство, макар и на малцинството, което да завърши започнатото в тази нелека година", каза още Лиляна Павлова.

#ГЕРБ #Варна #Лиляна Павлова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници