Кабаиванов: Очаквам поне седем партии в новия парламент

Кабаиванов: Очаквам поне седем партии в новия парламент
Ако гласуваме масово, купувачите на гласове и фалшификаторите нямат шансове да успеят, каза Емил Кабаиванов. Снимка: СДС
A A+ A++ A

Очаквам в следващия парламент да влязат поне седем политически формации, защото само така ще може да се състави едно ново управление, което ще бъде дясноцентристко, обяви лидерът на СДС Емил Кабаиванов, след като упражни правото и на глас в Карлово, съобщиха от партията.

„Надявам се, че всички ще проявим смелост, за да спрем тези, които се опитват да избират вместо българските граждани, да спрем търговците на гласове, да спрем службите, които за пореден път се опитват да опорочат вота", каза още Кабаиванов.

„Нашият отговор на тази скандали е един и се надявам това да е отговорът на всички български граждани - да излезем и масово да гласуваме, защото когато ние гласуваме, купувачите на гласове и фалшификаторите нямат шансове да успеят", така лидерът на СДС коментира откритите в събота 350 000 допълнителни бюлетини.

„Гласувах за промяната на България и да спрем политиците на прехода в следващото управление на страната", посочи Кабаиванов.

#Емил Кабаиванов #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници