Избирателните комисии в Софийска област работят нормално

Избирателните комисии в Софийска област работят нормално
Във Варна е подаден сигнал, че член на СИК е изнесъл бюлетина от изборното помещение вчера. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Всичките 419 секционни избирателни комисии на територията на Софийска област функционират нормално и гражданите имат възможност да упражнят правото си на глас, съобщиха от ОДМВР - София.

Изборният ден в София е започнал спокойно. Към момента не са регистрирани нарушения или инциденти.

Има струпване на хора в избирателните секции в район „Владиславово" във Варна, обяви председателя на РИК – Варна Кристиян Богоев, цитиран от „Фокус".

Във Варна е подаден сигнал, че член на СИК е изнесъл бюлетина от изборното помещение вчера, което е неправомерно, посочи Богоев.

По думите му изборният процес във Варна и областта протича нормално, 623 секции във Варненска област са отворени по установения график и час.

До момента са установени само дребни и технически проблеми, каза още Богоев.

Председателят на РИК-Варна беше категоричен, че вчерашните събития не са се отразили на членовете на секционните избирателни комисии.

Нормално е започнал изборният ден във всички 238 секции в Ямболска област, съобщи председателят на Районната избирателна комисия Жени Кайали. Към 8.00 часа всички членове на СИК-238 са били на работните си места.

Петима членове на секционни избирателни комисии във Видинско не са се явили и са заменени, обяви председателят на РИК-Видин Владимир Иванов.

#София #Варна #Ямбол #Видин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници