Кунева: Гласувайте, защото няма кой да свърши работата

Кунева: Гласувайте, защото няма кой да свърши работата
Кунева повтори, че Движението има план и е готово да носи отговорност. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Настъпил е 12-ият час. Няма да стане без вас. Гласувайте, защото няма кой да свърши работата, ако не сте вие“. С това призова симпатизантите си председателят на „Движение България на гражданите“ Меглена Кунева при закриването на предизборната кампания в Историческия музей в Пловдив, съобщи БГНЕС.

Кунева повтори, че Движението има план и е готово да носи отговорност. По думите й кандидатите на партията много добре знаят какви са проблемите на страната и как да се справят с тях. „Всички ще последват човек, който казва „дайте да свършим работата“, а не този, който на всяка цена иска да е първи“, заяви още Кунева.

„Много добре съзнаваме, че работим с надежда, а това е най-крехката материя. Грижа ни е за децата, за родителите, за нашия град, за нашата улица. Никакво отказване, докато нещата не се случат“, категорична бе Кунева. „"Начинът, по който се правиха обществените поръчки от ГЕРБ, е пряко свързан с безработицата и лошото състояние на бизнеса. Трябва да прекъснем този модел“, посочи Кунева.

Тя обяви още, че Движението има и силна социална политика. „Това не е политиката, която предлага БСП и която още повече ще затрудни икономиката и няма да даде дългосрочни решения“.

Водачът на листата в Пловдив-град и организационен секретар на Движението Калин Томов коментира, че скандалите от последните дни ще направят обществото силно. „Това, което не ни убива, ни прави по-силни. Скандалите са, за да ни накарат да се опомним и по-бързо да се превърнем в нормална държава“, посочи Томов.

Той призова симпатизантите на партията да бранят гласовете, които тя ще получи на изборите, защото има все повече съмнения, че изборите ще бъдат манипулирани. Кунева пък посочи в словото си, че гарантира, че нито един глас за „Движение България на гражданите“ няма да е купен и нито един човек няма да е притискан.

#избори #Меглена Кунева #БСП #ГЕРБ #"Движение България на гражданите"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници