Мартенс: България постигна много успехи при управлението на ГЕРБ

Мартенс: България постигна много успехи при управлението на ГЕРБ
A A+ A++ A

Председателят на ЕНП Вилфред Мартенс реши да говори пред младите членове на ЕНП и пред медиите, и в присъствието на журналистите изрази подкрепа за ГЕРБ и Бойко Борисов на предстоящите избори, предаде БГНЕС. Той е в София за конгреса на младежите от ЕНП.

„България вече измина дълъг път и постигна много успехи, и по-специално по време на управлението на правителството на ГЕРБ, необходими са и по-нататъшни действия и съм убеден, че следващото правителство на ГЕРБ ще предприеме нужните смели стъпки напред“, заяви Мартенс.

„Правителството на Борисов пое управлението на страната в разгара на кризата, предишното правителство под ръководството на Сергей Станишев остави нищо повече от една каша в страната. През последните няколко години правителство на ГЕРБ успя да направи много смели реформи, така че да се справи с кризата и публичните финанси да бъдат съживени“, каза още председателят на ЕНП и поздрави Борисов за важните стъпки, предприети за модернизиране на икономиката на страната.

„Някои хора се осмеляват да казват, че гласът на България не се чува в Брюксел, това изобщо не е вярно. Правителството на Бойко Борисов успя да върне доверието на ЕС към България“, твърди председателят на ЕНП. „Министрите от ГЕРБ играха много важна роля на срещите на Съветите на министрите и ние оценяваме високо техния принос, имаме много активна българска делегация в групата на ЕНП в ЕП“, добави той.

„Изборни кампании не могат да бъдат печелени с компромати и дискредитиране на хора, партиите трябва да предлагат ясна визия за бъдещето на страната“, коментира Мартенс.

#Вилфред Мартенс #ЕНП #ГЕРБ #Бойко Борисов #конгрес #младежи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници