Лили Иванова ще пее за БСП срещу 50 000 лв.

Лили Иванова ще пее за БСП срещу 50 000 лв.
„Лили е бетон! Отдавна не я интересуват никакви партии, гледа само парите. Пяла е и за СДС, и за ДПС, и за НДСВ, и за „Атака“, и за ГЕРБ. Сега без свян взе парите на социалистите“, одумват я в естрадното съсловие. Снимка: „Слава“.
A A+ A++ A

Лили Иванова ще вземе рекордните 50 000 лева, за да пее за БСП на заключителния митинг в предизборната кампания на социалистите, пише „Всеки ден“. Певицата е потвърдила участието си в големия концерт на столетницата „Да си върнем България“, който ще се проведе на знаковата дата 9 май, четвъртък - Деня на победата.

Шоуто е в зала 1 на НДК, след предизборните речи, които ще държат Сергей Станишев, Пламен Орешарски, Стефан Данаилов и водачите на основните партийни листи.

Електоратът ще бъде разтушен с песните на естрадната примадона. Лили ще изпълни 7 или 8 от най-известните си парчета с бенда си. Участието на звездата бе пазено в тайна до последно. На въпрос на „Всеки ден“ какъв хонорар ще платят на Лили, от БСП заявиха, че не знаят и най-вероятно ще е „стандартният за подобни дейности“.

Репортер на „Всеки ден“ научи, че изпълнителката категорично заковала сумата на 50 000 лева и не искала да отстъпи нито стотинка от цената си. Това е причината партията столетница да я ангажира само за един концерт, а не за поредица предизборни изяви.

„Лили е бетон! Отдавна не я интересуват никакви партии, гледа само парите. Пяла е и за СДС, и за ДПС, и за НДСВ, и за „Атака“, и за ГЕРБ. Сега без свян взе парите на социалистите“, одумват я в естрадното съсловие.

#избори #Лили Иванова #БСП #Сергей Станишев #Пламен Орешарски #Стефан Данаилов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници