Цветанов: Не съм разпореждал незаконни подслушвания

Цветанов: Не съм разпореждал незаконни подслушвания
Цветанов отново заяви, че не е поръчвал незаконно подслушване. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Знам какво съм правил и повтарям за пореден път, че нито съм си помислял, нито съм разпореждал незаконни подслушвания.“

Това заяви в Русе Цветан Цветанов, заместник-председател на ПП ГЕРБ, съобщи агенция „Фокус“.

„Системата в МВР е толкова добре организирана, че ако някой направи подобно нещо, смятате ли, че за тези четири години, когато парламентарната група на ГЕРБ и Пламен Нунев, който беше участник във всички тези комисии и контроли, които бяха осъществявани като парламентарен контрол, някой нямаше да има подобна информация и да я пусне в публичното пространство и да се направят съответните проверки“, посочи Цветанов.

Той допълни, че трябва да се внесат доказателства, събрани от прокуратурата, за да може действително в парламента да се погледне и да се види за какво става въпрос.

„За мен действително това, което се случваше, е само една политическа пушилка, която е продиктувана само и единствено от това, което се случва в тази предизборна кампания“, каза още Цветанов.

Той изрази надежда, че след 12 май държавата ще изглежда по друг начин.

„Страстите ще бъдат успокоени, защото се вижда какво е поведението в някои от телевизиите от тези открити студия, където освен агресия друго не виждам. Не се видя някакъв смислен сблъсък на дебат“, добави той в Русе.

#Цветан Цветанов #МВР #Русе #ГЕРБ #Пламен Нунев #Избори 2013

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници