Нова реклама на Samsung Galaxy S4 атакува iPhone

Нова реклама на Samsung Galaxy S4 атакува iPhone
A A+ A++ A

От известно време рекламите на смартфоните на Samsung в Щатите включват директни референции към iPhone и новия клип, промотиращ Galaxy S4, не прави изключение. Рекламата всъщност показва по убедителен начин колко важно е изобилието от софтуерни добавки, които не успяха да ни спечелят, когато тествахме устройството, но пък могат да са от полза в определени ситуации.

Компанията обаче смята, че те са много удобни и демонстрира случаите, в които може да се наложи да ги използвате - например използване на жест за приемане на разговор при заети ръце, Air View за бърз поглед към съдържанието на входящо съобщение чрез доближаване на пръст до екрана, прехвърляне на съдържание чрез докосване, опцията за превръщане в дистанционно управление на телевизор и дори допълнителните функции на камерата за по-ефектно запечатване на сцени с повече движение.

В същото време притежателите на iPhone са показани като по-възрастни хора, които остават разочаровани от липсващите функции на устройството, които не им позволяват да приемат съдържание чрез докосване от младежите, които ползват Galaxy S4.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници