Борисов: Всеки, който вземе властта, ще е политически труп

Борисов: Всеки, който вземе властта, ще е политически труп
Не мога като дойде някой в нас да му кажа: събуй се по бели гащи да те преджобят, коментира подслушванията Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Идват най-тежките години за Европа, те не са преминали. Всеки, който вземе властта и управлява следващите шест месеца-година, ще е политически труп", обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред Нова ТВ.

„Най-големият ни недостатък е това, че бяхме горделиви. Много от министрите ми бяха", призна Борисов, цитиран от „Фокус".

По думите му бившият финансов министър Симеон Дянков е бил арогантен. „Правилно постъпи, че дадохме 30 милиона лева за детски градини. Не е имало натиск, за да го запазвам. Мисля, че само той можеше да устиска на толкова много искания за пари от всички. Това трябва да му се отчете", посочи Борисов.

На въпрос за програмното правителство на Плевнелиев, Борисов отговори, че не е мнителен човек.

„Цветанов е мнителен, той подозира всички. Във времето много пъти Цветанов излиза прав, но има случаи, когато греши", каза още Борисов.

Той отказа да коментира записите на разговорите между него, Мирослав Найденов и Николай Кокинов с аргуммента, че са нерегламентирани.

„Не мога като дойде някой в нас да му кажа: събуй се по бели гащи да те преджобят, защото това е унизително и ненужно. Всеки, който се възползва от това, рано или късно ще му се случат същите неща, ще видят какво е", каза Борисов.

„Навсякъде в дома си хората казват нещо, псуват, карат се с жена си. На всеки от дома му могат да му извадят неща, от които не само ще му падне авторитета, а ще му стане неудобно дори", посочи Борисов.

„Не знам колко време домът ми е бил така закичен", призна Борисов.

#Бойко Борисов #подслушване #Симеон Дянков #Мирослав Найденов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници