Борисов: Имах смъртни присъди от организираната престъпност

Борисов: Имах смъртни присъди от организираната престъпност
По-голяма демокрация от нашето управление никога не е било, категоричен бе Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Аз бях главен секретар и експерт, заложих си живота, имах смъртни присъди от организираната престъпност. За първи път, официално, в писмо, от чужда разузнавателна служба, е посочено името и че се готви атентат. Това е факт", обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред Нова ТВ.

„По-голяма демокрация от нашето управление никога не е било. Четири години срещу нас се говорят най-тежките обиди в „Шоуто на Слави Трифонов", каза Бойко Борисов. Другото предаване „Лице в лице", което е на г-жа Пръмова. Кои са най-честите гости; а единият от водещите е говорителят на правителството на НДСВ, където беше и г-жа Пръмова", посочи Борисов, цитиран от „Фокус".

По думите му неправителствените организации трябва да се извинят и да кажат, че „ГЕРБ не е имал никакъв контрол, върху никакви медии".

„Видяхте, че всички медии се обърнаха – тези, които бяха сочени, че едва ли не са наши медии, бяха най-злостни в атаките си срещу нас. Защо сега не говорят неправителствените организации? Защото и те са били част от този сценарий", коментира Борисов.

„Собствениците влияят върху медиите. Всички собственици имат корпоративни интереси и влизат в схеми с партии. ГЕРБ стана неудобен – заради трафик, контрабанда и нанасяне на удари по какво ли не – затова изведнъж – всички срещу нас. Елементарното достойнство изисква, когато един човек сгреши, да го каже", посочи Борисов.

„Никой не ме е питал за подслушванията, защото това никой не го интересува, обяви лидерът на ГЕРБ.

„Хората по площадите излязоха не заради подслушванията, а за високи доходи. Цените днес не са се променили, тази тема ще излезе отново след изборите", посочи Борисов.

„Всеки ден говоря по площадите на България. Не съм мълчал", каза още бившият премиер.

#Бойко Борисов #медии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Акценти

Инбет Казино