ВМРО: ГЕРБ превръща България в троянски кон на Турция в Европа

ВМРО: ГЕРБ превръща България в троянски кон на Турция в Европа
ГЕРБ превръща Турция в участник в българския политически процес, коментират от ВМРО.
A A+ A++ A

„ГЕРБ превръща България в троянски кон на Турция в Европа", обявиха от ВМРО по повод отправените поздравления и пожелание за успех на изборите от страна на турския премиер Реджеп Ердоган към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщиха от пресцентъра на партията.

„За ВМРО подобна политическа реклама представлява недопустима външна намеса в твърде деликатната ситуация, в която се намира страната ни. Турция очевидно сочи своите фаворити в изборите и те са ГЕРБ", се казва в прессъобщението.

„Фактът, че ГЕРБ сами разпространяват тази информация, показва паническата ситуация, в която изпада партията, след последните разкрития за срастване на власти от мафиотски тип", коментират от ВМРО.

„ВМРО напомня на българите, че именно ГЕРБ години наред заблуждава с реторика против турската етническа партия ДПС. Сега обаче ГЕРБ никак не се свени да се кичи с благоволението на Анкара. Така ГЕРБ скандално превръща Турция в участник в българския политически процес", посочват от партията.

„Случката идва седмици след като подобна агитация направи и партията на Касим Дал и Корман Исмаилов. В листовка те също „рекламират" своя среща с Ердоган", припомнят от ВМРО.

#България #Турция #Бойко Борисов #Реджеп Ердоган #Анкара

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници