"Пътна полиция" затяга контрола на Великден

"Пътна полиция" затяга контрола на Великден
Засилени мерки заради трафика преди Великден. Снимка: poligraff.net
A A+ A++ A

"Пътна полиция" предприе засилени мерки и контрол на трафика по време на Великденските празници.

От 22.00 часа до 02.00 часа в събота ще има засилени проверки по третокласна пътна мрежа за неправоспособни лица, употреба на алкохол и наркотични вещества, предаде агенция "Фокус".

От началото на почивните дни най-засилен беше трафикът на български туристи в посока Гърция.

Премахнати са част от ограниченията от 60км/ч по главен път Е-79. Увеличен е съставът на служителите по гранично-пропускателните пунктове на българо-гръцката граница заради усиления трафик.

Поради строително-монтажни работи е затворен първокласният път в района на Кулата, а трафикът е отклонен през третокласната пътна мрежа. На ГКПП Кулата са започнали да работят четири трасета, а по принцип там работят две. Очаква се в последния почивен ден от Великденските празници значително да се увеличи потокът от автомобили по трасето и да има затруднения за движението.Пътуващите към и от Гърция могат да използват и път II-19 към и от ГКПП- Илинден.

„Пътна полиция” призовава водачите да бъдат внимателни, толерантни на пътя, да не предприемат рискови маневри, с които да застрашават както своя живот и здраве, така и сигурността на другите участници в движението.

#"Пътна полиция" #Великден #трафик #Гърция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници