Цветан Цветанов: Ние няма да хулим опонентите

Цветан Цветанов: Ние няма да хулим опонентите
Цветан Цветанов посочи, че силата на ГЕРБ е в това, че дава възможност на качествени хора да представляват партията по места. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ние не участваме на изборите, за да победим, а си поставяме за цел – съставяне на самостоятелно правителство. Партията и всичките кандидати за народни представители няма да влизат в противоборство, говорене и хулене на опонентите, заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на среща с избиратели в Смядово.

„Имаме воля да продължим напред” , каза Цветанов, цитиран от радио „Фокус” - Варна.

Цветан Цветанов посочи, че силата на ГЕРБ е в това, че дава възможност на качествени хора да представляват партията по места.

"Силата на партията е в това, че е направила всичко възможно да върне доверието на Брюксел за страната ни и по този начин България е успяла да се възползва от европейската солидарност. В партньорство с местната власт, са реализирани много проекти за развитието на общините и откриването на работни места", посочи той.

Според бившия вътрешен министър, партията трябва да мобилизира всички членове и симпатизанти, както и да разшири периферията на одобрение по време на кампанията.

#Цветан Цветанов #ГЕРБ #избори #кампания #Смядово

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници