Натали Портман ще изиграе лейди Макбет

Натали Портман ще изиграе лейди Макбет
Почитателите на Портман ще могат скоро да я гледат в друг филм на Малик Knight Of Cups, както и в "Тор: Светът на мрака". Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Натали Портман ще изиграе лейди Макбет на големия екран, съобщи БГНЕС.

Звездата от "Черен лебед" ще се превъплъти в образа на алчната съпруга на шотландския благородник в нова филмова адаптация на пиесата на Уилям Шекспир от киностудиото "Сий соу филмс".

Майкъл Фасбендър ще изиграе ролята на Макбет в новия филм, чийто режисьор ще бъде Джъстин Кърцел.

Сценарият на лентата ще бъде дело на Тод Луизо и Джейкъб Коскоф.

Портман, която в миналото е имала няколко предложения за роля в пиесата на театрална сцена, ще трябва да се запознае с диалозите на Шекспир, тъй като филмът ще бъде много близък до оригиналния текст на Барда, съобщава "Скрийн Дейли".

Актрисата е свикнала с мрачните роли и вероятно няма да има проблем да изиграе лейди Макбет, която подтиква съпруга си да убие краля на Шотландия, за да стане кралица.

31-годишната актриса неотдавна приключи снимките с Фасбендър по най-новия филм на Терънс Малик, който все още няма заглавие. Двамата трябваше да се снимат заедно и в уестърна Jane Got A Gun, но в крайна сметка Майкъл се оттегли от проекта.

Почитателите на Портман ще могат скоро да я гледат в друг филм на Малик Knight Of Cups, както и в "Тор: Светът на мрака".

#Натали Портман #Майкъл Фасбендър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници