Местан: ГЕРБ иска властта, защото не може да оцелее извън нея

Местан: ГЕРБ иска властта, защото не може да оцелее извън нея
Местан бе категоричен, че ако ГЕРБ загубят властта, партията ще се разгради по начина, по който е създадена, и разграждането ще бъде отвътре. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

ГЕРБ не е партия, която може да оцелее извън властта, и затова ще се стреми да я запази на всяка цена, заяви в Русе лидерът на ДПС Лютви Местан, предаде БГНЕС.

Местан бе категоричен, че ако ГЕРБ загубят властта, партията ще се разгради по начина, по който е създадена, и разграждането ще бъде отвътре.

„Разкритията от незаконните разговори е само началото, бентът още не е отпушен. Разкритията ще започнат отвътре и ще разяждат ГЕРБ отвътре. Според мен главният прокурор Сотир Цацаров трябва да обърне най-сериозно внимание на днешното интервю на бившия депутат Иван Петров от Хасково, защото той говори с езика на фактите“, каза още Местан.

Лидерът на ДПС обяви, че партията се присъединява категорично към проекта на опозиционните партии за външно паралелно преброяване, защото изборите няма да бъдат честни. Той е убеден, че ГЕРБ ще похарчи повече пари, отколкото ще отчете официално. Освен това в нарушение на Закона за държавния служител държавни структури са ангажирани в партийни задачи, каквито примери има в Родопите.

„Впрегнати са всички механизми за натиск върху свободната воля на избирателите, защото ГЕРБ разчитат на натиск и подчинение“, каза Местан.

#Лютни Местан #ДПС #избори #ГЕРБ #паралелно преброяване #Сотир Цацаров #подслушване #Русе

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници