Борисов в Първомай: Станишев може да не вижда, но хората виждат всичко

Борисов в Първомай: Станишев може да не вижда, но хората виждат всичко
Бойко Борисов раздава автографи на площада в Първомай Снимка: ГЕРБ
A A+ A++ A

Благодаря на всички, че сте дошли на площада в Първомай и ще помогнете и за паралелното преброяване. Хубаво е, че някои ще броят паралелно, и с вас на площада няма да могат после да оспорят резултатите от изборите. Затова моля медиите – само да снимат площадите и хората по тях и после – да дадат снимките на паралелното преброяване. Това каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред повече от 2000 души на централния площад в Първомай, предаде агенция „Фокус“.

Борисов се обърна към хората, че както досега, дори и в най-голямата криза, правителството на ГЕРБ е отделяло пари за всички браншове. Ако спечелим изборите – отново ще осигурим пари и за тютюнопроизводителите, и за зърнопроизводителите, и за зеленчукопроизводителите, за всички, каза Борисов.

„Умишлено държаха хората в тютюна на тъмно две десетилетия“ – каза Борисов. „А ние само за три години – реформирахме сектора и плащахме на хората колкото изкарват“, каза Борисов. „Всяка година плащахме по над 80 милиона лева във време на криза. За зърнопроизводителите сме осигурили и за следващата година над 2 милиарда лева. Разбрах, че в Пловдив ще идва и Станишев. Нека да го закарат, да види как сме ремонтирали университета, Римския стадион, Амфитеатъра, каква спортна зала строим, на пътния възел на „Скобелева майка“ да го закарат, за да види какво правим за България. Той може да не го вижда, но хората виждат всичко“, коментира Борисов на площада в Първомай.

„Разбрах, че сутринта едни хора са ни подпалили знамето под давлението на една свободна телевизия. Нашите знамена обаче ние си ги веем по площадите свободно“ – каза още Борисов.
Пред хората от Първомай лидерът на ПП ГЕРБ коментира, че ако ГЕРБ спечели изборите, ще продължи да осигурява инвестиции. „Затова правим пътища, жп линии“, каза Борисов.
Борисов благодари на хората, че не се подвеждат по компроматите, които се вадят срещу ГЕРБ. „Колкото повече вадят, толкова повече ги побеждавам. Защото хората имат инстинкт и разбират всичко“ – каза Борисов.

Борисов напомни, че България е страната с най-ниските данъци в целия Европейски съюз, и ако ГЕРБ остане на власт, отново ще запазим най-ниските данъци – 10% плосък данък, 20% ДДС.
Водачът на листата на ГЕРБ за Пловдив област Здравко Димитров приветства Бойко Борисов с идването му в Борисовград, както е старото име на Първомай. Той му благодари за подкрепата на града и региона, за ремонтираните шест училища и шест физкултурни салона. На фона на възгласите „искаме си Бойко“ Здравко Димитров каза, че при снощното посещение на Георги Първанов в Първомай в читалището са се събрали едва 150 души. Той показа и днешния площад, с над 2000 души.

#Бойко Борисов #избори #ГЕРБ #Първомай #скандали

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници