Младежи от БСП носят глухарчета на Цветанов

Младежи от БСП носят глухарчета на Цветанов
Представители на младежката организация на БСП занесоха глухарчета за именния ден на Цветан Цветанов, но не успяха да му ги връчат лично. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Представители на младежката организация на БСП занесоха глухарчета за именния ден на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, съобщи БГНЕС.

Акцията беше организирана във "Фейсбук". Младежите, донесоха и пластмасови уши пред централата на ГЕРБ, но не успяха лично да връчат подаръка на Цветанов.

"Ако се бяхме срещнали с него, щяхме да му пожелаем да слуша по-малко, ако е възможно. Но така или иначе няма какво повече да му пожелаем занапред, защото те свършиха каквото можаха за три години и половина. Тоест нищо", заяви председателят на софийската младежка организация на левицата Надя Младенова.

За Цветанов беше предвиден и още един подарък - тениска с приятеля на Буда – Йода.

"Той вижда всичко през розови очила, а в отражението на очилата се виждат как народът протестира срещу него. Тениската е един символичен подарък, който да му напомни, че е време най-накрая да се оттегли", заяви Александър Димитров от младежката организация на ВМРО.

Бившият вътрешен министър отпразнува именния си ден в Петрич заедно с 500 представители на младежката организация на ГЕРБ, съобщи агенция „Фокус".

Младежите подариха на Цветанов икона на Св. Богородица, а той я дари на храм паметника "Св. Петка Българска" в Рупите.

„Рано сутринта по случай Цветница бях поздравен първо от семейството си, от трите си дъщери и съпругата си", заяви Цветанов. По думите му отпразнуването на празника с младежите е един невероятен подарък за именния ден.

#Цветан Цветанов #Петрич #Надя Младенова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници