Цветанов: Генератор на скандала е Станишев

Цветанов: Генератор на скандала е Станишев
Според Цветанов опозицията няма реална платформа. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Това е сценарий, който се повторя, когато идват избори и винаги политическите ни опоненти започват да работят по тази тема”, заяви Цветан Цветанов в Димитровград по повод скандалния запис от петък, съобщиха от пресцентъра на партията. По неговите думи лидерът на БСП Сергей Станишев е генератор на този скандал. Според Цветанов това няма е последният компромат.

„Компроматите срещу ГЕРБ са от опозицията, която няма реална програма и платформа как ще се развива България след изборите”, потвърди Цветанов този път в Хасково пред 400 работници на шивашка фирма.

"Много е важно в тази кампания всеки един от вас да отиде и да упражни най-важното в демокрацията - конституционното право да гласува", посочи Цветанов.

По думите му листата на ГЕРБ за Област Хасково е изградена само от местни хора и доказани професионалисти. "Можете да се гордеете с водача на листата Делян Добрев, който е олицетворение на това, към което се стремим - млад човек, учил в чужбина, кадърен, върнал се и се реализирал в родината си", коментира още Цветанов.

#Цветан Цветанов #Хасково #ГЕРБ #Сергей Станишев #Избори 2013 #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници