Цветанов: Не съм нареждал подслушване на Бойко Борисов, Николай Кокинов и Мирослав Найденов

Цветанов: Не съм нареждал подслушване на Бойко Борисов, Николай Кокинов и Мирослав Найденов
Цветан Цветанов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Не съм нареждал подслушване на Бойко Борисов, Николай Кокинов и Мирослав Найденов на 15 април", заяви зам.-председателят на ГЕРБ и министър на вътрешните работи в правителството на Бойко Борисов - Цветан Цветанова в интервю за предаването „На светло с Люба Кулезич" по Нова телевизия.

На въпрос нареждал ли е подслушване на Бойко Борисов, Николай Кокинов и Мирослав Найденов на 15 април и то откакто не е шеф на МВР, Цветанов каза: "Не. Това е отговорът, който мога да дам".

„Това, че съм бивш шеф на МВР и знам много не значи, че трябва да говоря много, независимо, че съм, в това си качество сега. Знаете за определени срещи, които излязоха в скандала, който се развихри между Миро Найденов и Алексей Петров. Доколкото знам имало е среща и с Емил Димитров, където може би са планирали следващите си действия. Виждал съм се с Мирослав Найденов на рождения ми ден – на осми април. Поканихме и Мирослав Найденов. Поканих го, защото разбрах, че съпругата му е пуснала молба за развод, каза още Цветан Цветанов. Нито мен, нито премиера някой може да ни държи в някаква зависимост", допълни той.

"На рождения ми ден- 8 април, се видях последно с Мирослав Найденов. Искахме да се съберем в един от последните дни преди кампанията. Поканих го, защото разбрах, че съпругата му е поискала развод и реших да го подкрепя в труден момент. А когато каня гости, каня и половинките му. Той дойде сам", сподели Цветанов.

#Бойко Борисов #Николай Кокинов #Мирослав Найденов #Цветан Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници