РЗС: В ход е сценарий на ДС, БСП и олигарсите, които подкрепят президента

РЗС: В ход е сценарий на ДС, БСП и олигарсите, които подкрепят президента
Ако излязат видеозаписи, от които се виждат на Миро бардаците, трезорите и сейфовете, тогава вече хората ще излязат с тоягите по улиците, коментира Яне Янев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„В ход е сценарий на най-ретроградните сили от бившата Държавна сигурност, от БСП и от олигарсите, които подкрепят президента Росен Плевнелиев“, обяви лидерът на РЗС Яне Янев пред агенция „Фокус“ по повод обвиненията на бившия земеделски министър Мирослав Найденов, че Цветан Цветанов е подслушвал всички министри от кабинета „Борисов“.

„Това е един режисиран сценарий, в който се опитват да въвлекат отделни представители на прокуратурата. Това, което се случва – да се отвлича вниманието на българските граждани от икономика, финанси, социална политика, земеделие, образование, здравеопазване – никак не е случайно“, посочи Янев.

„Аз не знам какви СРС-та има предвид Мирослав Найденов и дали подобни ще излязат на бял свят, но ако излязат видеозаписи, от които се виждат на Миро бардаците, трезорите и сейфовете, тогава вече хората ще излязат с тоягите по улиците“, каза още лидерът на РЗС.

„БСП още на старта на кампанията разбра, че губи мача. Сега единството, което искат да създадат, е предпоставка да оспорват изборите и правят сензации като сутрешната“, коментира Янев.

#Мирослав Найденов #Цветан Цветанов #Бойко Борисов #Яне Янев #Росен Плевнелиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници