Екатерина Михайлова: Цветанов превърна МВР в репресивна машина

Екатерина Михайлова: Цветанов превърна МВР в репресивна машина
Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

„ДСБ още преди две години свали своето доверие към бившия вътрешен министър Цветан Цветанов заради поведението и действията му в МВР, което се превърна в репресивна машина“, заяви за БГНЕС Екатерина Михайлова.
„Новото е вече, че вътре в средите на ГЕРБ на най-високо ниво събраха сили да говорят за това какво се е случило по време на управлението. Днес това направи бившият министър Мирослав Найденов, а преди време един бивш депутат“, заяви тя.

„Мирослав Найденов каза много силни думи. Впечатлена съм от думите политическо мракобесие, защото то говори повече от това един човек да бъде подслушван. Това означава да бъде и преследван, да бъде и репресиран, независимо от това какъв е той и дали има някаква вина“, смята Михайлова.

В този смисъл от ДСБ призовават: 1. Цветан Цветанов да бъде оттеглен от предизборната кампания, от участие в нея под каквато и да било форма; 2. Институциите трябва да стигнат докрай и да се установи какво е правила политическа партия ГЕРБ и МВР.

„Понеже сме в предизборна кампания, искам да се обърна към българските граждани да преценяват кой трябва да ги управлява. Това е изключително важно да имаме почтени и отговорни хора начело на държавата“, завърши Михайлова.

#ДСБ #ГЕРБ #Екатерина Михайлова #подслушване #рекет #Цветанов #Мирослав Найденов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници