„Левски“ е с предимство пред ЦСКА според Еврофутбол

„Левски“ е с предимство пред ЦСКА според Еврофутбол
A A+ A++ A

„Левски“ е с предимство пред ЦСКА – това сочат коефициентите на Еврофутбол за дербито на „А“ група в 24-тия кръг на българското първенство. „Сините“ са с 2.09 срещу 2.74 за „червените“ и 2.79 за равенство, съобщава БГНЕС.
Според залога „Печеливша разлика“ най-вероятно е двубоят да приключи с равенство – ставката за това е 2.85. „Домакинът ще спечели с 1 гол“ пък е с 3.64, следван от „Гостът печели с 1 гол“ – с 4.49. Мачът ще се играе в събота, 27 април, на Националния стадион „Васил Левски“.

Другият емблематичен сблъсък, който се очаква с нетърпение от феновете на европейския футбол, е вторият полуфинал на Шампионската лига. След разгрома на „Байерн Мюнхен“ над „Барселона“ всички очакват с притаен дъх дали няма да има немски финал на най-големия клубен турнир на Стария континент. Това ще стане ясно още тази вечер, когато „Дортмунд“ излиза срещу друг испански гранд – „Реал Мадрид“. Кралският клуб е с предимство от 2.20 срещу 2.41 за отбора от Бундеслигата и 3.10 за равенство. Прогнозата за „Точен резултат“ сочи, че най-голяма вероятност има двубоят да завърши 1:1 при коефициент 6.00, следван от 0:1 при 7.00 и 1:0 при 7.50.

#Левски #ЦСКА #футбол #дерби #Еврофутбол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници