Заради подслушването разликата между БСП и ГЕРБ е 2%, твърди Кольо Колев

Заради подслушването разликата между БСП и ГЕРБ е 2%, твърди Кольо Колев
Кольо Колев заяви, че скандалите в МВР са стопили разликата между БСП и ГЕРБ. Снимка: fakti.bg
A A+ A++ A

Социологът Кольо Колев заяви в сутрешния блок на бТВ, че скандалите с подслушванията в МВР са стопили разликата между БСП и ГЕРБ до под 2%.

Според Колев, известен с „червените“ си пристрастия, в скандалите около МВР не може да се говори за „подливане на вода“, каквото обяснение лансират от ГЕРБ. Според него важното било, че тези „пораженчески“ за Цветанов разкрития са повлияли на мнението на гласоподавателите.

„По данни на „Медиана“ от проучване от вчера разликата е под 2%, даже БСП води при тези, които твърдо ще гласуват. Изследването е по поръчка на в. „Труд“ и е национално, представително“, обяви Колев и допълни, че 16% от анкетираните са били повлияни от последните събития в политическата сфера.

От друга страна, журналистът Юлий Москов заяви, че случващото около МВР и бившия му шеф е „една буря на жълтите павета“.

По думите му нерегламентираното подслушване не било нищо ново, просто сега било удобно тази тема да се разгласява и да се замаскират истински важните за хората въпроси преди вота на 12 май.

„Мен ме е страх най-вече какво ще правим на 13 май и след това“, каза още Москов.

#Кольо Колев #МВР #Юлий Москов #БСП #ГЕРБ #Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници